CV de Olliedonkers: club van 100

CV de Olliedonkers is een carnavalsclub die in 2020 al 55 jaar bestaat. Dit is een prachtige prestatie waar we best trots op zijn. De club is afhankelijk van vrijwilligers die jaar in jaar uit hun uiterste best doen om er een geweldig feest van te maken, maar zonder financiële steun redden wij het niet.

Daarom heeft CV de Olliedonkers een club van 100 opgericht. U wordt lid van de club van 100 voor slecht €50,- per jaar. Met deze geweldige donatie is het voor CV de Olliedonkers  elk jaar weer mogelijk om de dansmarietjes te voorzien van de nodige uitrusting, en de dansmarietjes te laten schitteren tijdens onze bezoeken aan diverse verenigingen en het carnavalsfeest. Want zeg nou zelf……. “Carnaval daar kijken we toch elk jaar weer naar uit”.

Bent u in de gelegenheid om €50,- per jaar te doneren aan CV de Olliedonkers dan bent u voor het betreffende jaar lid van de club van 100. Als tegen prestatie organiseren de Olliedonkers, elk jaar,  een feestavond speciaal voor leden van de club van 100.

Bent u benieuwd wat we allemaal doen met CV de Olliedonkers? Bekijk onze website of volg ons op Facebook.

Wij hopen u voldoende te hebben overtuigd om lid te worden van de club van 100 bij CV de Olliedonkers zodat wij blijven beschikken over genoeg financiële middelen om carnaval in stand te houden in het mooie Spoordonk.

Indien u lid wilt worden van de club van 100 verzoeken wij u vriendelijk om gebruik te maken van onderstaand inschrijfformulier. Het € 50,- inschrijfgeld kunt u in leveren bij Jan der Kinderen (Spoordonkseweg 85D) of Mark Witlox (Sweets de Landastraat 2).

Wordt ook lid

Ik ben bereid lid te worden van de CLUB VAN 100  van Carnavalsvereniging de Olliedonkers en meld me bij deze aan tegen contante betaling van € 50,-

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mailadres (verplicht)